tisdag, november 04, 2008

Väska


Denna har faktiskt varit obloggad ett tag, konstigt för att vara jag! Brukar vilja blogga om grejerna direkt så att det händer något på bloggen. Jag spar inga ess i skjortärmen så att säga!=0)

Anledningen till det är att den är felsydd som några kanske ser. Jag har vänt bottenplattan åt fel håll. Många som varit här, hemma hos mig, har kommenterat den och tycker att den är fin så jag lägger väl ut den i alla fall.
Tyget har jag fått av en snäll vän och fodret är en stuvbit
från min första lägenhets köksgardin. Den som spar .....
9 kommentarer:

jejja_79 sa...

hi, kul att en gardin blir en väska. Det är så roligt att återvinna saker.

Katharina sa...

Snygg! Själv har jag planer på att sy en sån väska också. Ska komma ihåg det där med botten då. Meb först måste jag försöka hitta tiden, det är ju så mycket man vill sy. (som om sy är det enda man har att göra dessutom...) =)

Erica/Bubben sa...

Jag sydde också bottenplattan åt fel håll på min första väska. Verkar som många har gjort det misstaget. Men väskan är snygg för det, snyggt tyg! Den som spar han har..

OttoPippi sa...

Vi alla har gjort det "misstaget" med dagisväskan någon gång. Jag tycker faktiskt att det är en smaksak åt vilket håll man vill ha bottenplattan. Åt "fel" håll är ibland bättre då man slipper en söm mitt på långsidorna! Så det så! :-)

Syserine sa...

Vad fint tyg!

Kort og Søm sa...

Litt feil gjør ikke noe, :o)
den var fin alikevel!!

Ha en fin dag!

Tiro sa...

Fin väska!! Håller på att sy upp tio sådanna väskor. Förhoppningsvis kommer jag ihåg bottenpallan. Men hur gör du för att få till hörnen??

Syster Blå sa...

Tiro: Jag brukar göra små veck, men jag tror inte att det är efter regelboken. =)

e.ko sa...

snyggt jobbat!!
*erika*