söndag, november 30, 2008

känns de igen...?

Jag var bara tvungen att visa vad jag hittade på Lindex igår. Strumpbyxor med de välkända elefanterna! Dessa fanns även i mörkblått.
För ca en vecka sedan köpte jag ett virk-startkit. Jag kunde bara inte låta bli. Var inne i den fysiska Ny design- butiken och kollade runt när jag sprang på denna förpackning. I fanns en virknål, utförlig beskrivning av baljan på framsidan, en enkel virkguide och trikåtrasor.

Måste säga att det inte var så svårt att virka... Men att virka rätt....!=0) Jag har repat upp det jag gjort flera gånger, tycker att den blir så vid. Tar varmt emot virktips! Det va i alla fall tacksamt att virka med trasor då det bygger på i rask takt.

(Handen på bilden tillhör min son som är måttligt sugen på förpackningen och Legot, på bilden, i korgen)

6 kommentarer:

lilla hjärtat sa...

Oj, va kul att se strumpbyxor med de kända elefanterna på. Då kan man ju ju undra om det kommer att komma något mer av den serien?? Kul med ett virk projekt. Är ingen höjdare på virkning så jag är nog inte till någon hjälp men lycka till.

Erica/Bubben sa...

oj, vilka snygga strumpbyxor.. De blå kanske man skulle ta och öpa till sonen.
Virka är något jag alltid velat göra, men spelar ingen roll hur många böcker jag läser eller hur många som förklarar för mig hur man gör. Jag fattar inte. Det är nog helt enklet så att det inte är min grej! Men lycka till och hoppas få se resultatet sen :)

Lallis/Helene sa...

Wow vilka snygga strumpbyxor! Var inne på Lindex igår men måste ha missat dem. Kanske kommer mer med elefanter på lindex då. Kan inte tipsa något om virkning...

Gekko sa...

Kul med elefanter! Ser fram emot att få se ditt färdigvirkade resultat! Haha, jag skulle kanske köpa jag med så kan vu sitta och svära tillsammans!

Solveig Lövendahl sa...

Mina tags är verkligen enklast tänkbara. Klippte remsor av gamla kollegieblocksbaksidor(återvinning!) och liknande, stämplade med stämplar från clas ohlsson (för mer info se kommentar till mitt inlägg om påsarna) och gjorde hål med ett hålslag. Pris och storlek skrev jag för hand på baksidan och sen fäste jag dem med snöre och en liten säkerhetsnål.
Lycka till med virkningen också! Du får väl fråga Jonas om det är nåt:)

Anna-Snoddas sa...

Söta strumpor! Har också virkat den baljan, fick också repa upp den flera gånger. Den blev klar till slut, men ser inte ut som på bilden. Blev mycket vidare och lägre eftersom remsorna inte räckte! Men fin ändå! Lycka till!