söndag, november 23, 2008

so looong

Här kommer ett smakprov på ett plagg i 74 cl ur min lååååånga kollektion. Barnet bör vara ca 85cm långt och väga ca 5kg, ha trådsmala ben och helst vara blöjfritt, då sitter dessa som bäst.
...nä, allvarligt talat vet jag inte vad eller hur jag tänkte. Dessa är ritade efter Meedom form 0 med extra mudd i midja och ben (utan att ta av något!). Tyckte att midjan såg låg ut och tänkte att nog blöjan inte skulle få plats ordentligt plus att jag tyckte att det kunde vara bra med lite växtmån. Jag har dock inte prövat dessa på ännu, men kan tänka mig att det kommer att bli en del omkonstruering kanske... =0)

Övre bilden är framifrån & nedre bilden är bakifrån. (muddarna ser lite konstiga ut, men det är faktiskt bilden som blivit beskuren...riktigt så illa är det inte)10 kommentarer:

Sygryn sa...

Ok, lite långsmala, men du tog nog i lite.. Med nervikta muddar kanske de blir bra. De skulle nog passa mitt långsmala gryn perfekt:-)Snygga är de i alla fall

Syster Blå sa...

Sygryn: Lite kanske jag tog i..och du menade uppvikta va?! ;0)

mustafa sa...

ser ut som ett par finfina långkalsonger. stoppa ett barn i dem och prova, vettja.

Sygryn sa...

Tack för att du rättar mig;-)

e.ko sa...

ha ha,men snygga iaf;)
å det är väl det viktiga;)
hellre ett hårt skott utanför mål, än ett löst i liksom:0)

OttoPippi sa...

När jag syr efter det mönstret har jag kortat både midja och ben (tar piratlängden). Brukar bli okej! Är de för långa kan du ju alltid bara klippa av dem och sätta på mudden igen!

Gekko sa...

Oavsett vad så är de ju riktigt snygga! Jag har ju fått klämma på de också och tror nog att de kan användas! :-)

lilla hjärtat sa...

Snygga, jag har också en vana att hellre överdriva i storlek. Ett par byxor jag sydde förra året har han än ; ) Men som du redan fått tips om, vik upp dem och är de ändå för långa kapa dem en bit. Är ju synd att de bara blir liggandes.

Gulligan sa...

Snyggt!!!

Kort og Søm sa...

Hei, hei..
Så fint stoff du har brukt!!
Av og til må man justere mønsterene før man blir fornøyd :o)

Takk for hyggelig kommentar hos meg, ha en fin dag!