lördag, november 01, 2008

PIF- Pay it forward

Jag hittade detta inlägg hos "Kreationer och tankar" :
"Detta är mitt allra första PIF..... Vilket är väldigt spännande och jag hoppas på att någon kommer att skriva en komentar till det här inlägget. Det tre första som skriver en komentar kommer nämligen att få en handgjord gåva. Jag vet inte vad presenten kommer att bli och jag kommer kanske inte att skicka dem i morgon eller nästa vecka, men jag lovar att sända den inom 365 dagar. Det enda du behöver göra i gengäld är att "PIF", genom att lova samma sak på din blogg. Hoppas att du deltar det hade varit superkul......"

Jag bestämmde mig för att hänga på och visst är det spännande! Jag är mest nervös/rädd för att ingen vill anmäla sig hos mig, att ingen vill ha något av mig... Finns det tre modiga där ute? =0)
Fortsatt trevlig helg!

7 kommentarer:

Erica/Bubben sa...

jag med..

Marie Frost sa...

Jag vill! :)

Kort og Søm sa...

Så spennede... vil gjerne være med :o)

Syster Blå sa...

Så kul att ni vill vara med!! Jag kommer att ställa lite frågor via mail till er ang ev storlek, adress osv. men jag vet inte själv ännu vad som kommer att sys/skapas.

lilla hjärtat sa...

Va kul det låter, har sett det på några bloggar förut. Hur går det till, har man en "ram" att gå efter, jag menar hur mycket den ska vara värd och så?

Syster Blå sa...

Lilla hjärtat;//
Jag vet faktiskt inte hur mycket det ska vara värt. Tror egentligen inte att det har så stor betydelse, men jag har tänkt att efterforska lite ang det så man inte gör något fel. =0)
Jag gör det mest som en egen utmaning, att sy till någon annan. För mig är det superbra träning.

e.ko sa...

hej hej!
nu när man börjat jobbat ign, så hinner man inte ed å blogga på samma vis som tidigare:(
så typiskt för jag hade ju velat vart med:-
*erika