tisdag, september 02, 2008

Väska


Nu har även jag knåpat ihop en väska. Väskan är av Knåpmoderns beskrivning av dagisväska och med inspiration av Blomma åker vagn´s väskor av samma mönster. Kunde dock ha varit lite mer generös med öppningen/hålen. Den blev i tajtaste laget. Sydde ihop den med hjälp av kantbandet.
Jag har gjort väskan vändbar, dels för stabilitet och för att det är kul med variation.
Det blå mönstrade tyget har jag fått av en vän,M ,som jag även tänkte skulle få denna kreation om hon vill ha den....? Gjorde en mer barnanpassad sida med ikeas röda flodhästtyg och den blåmönstrade sidan som är mer tänkt för vuxet bruk. Kantbandet va en historia för sig! Ena sidan fick jag sprätta flera gånger och den är fortfarande inte helt ok, men den får duga...

5 kommentarer:

Sygryn sa...

Hejsan svejsan! Vad fin! En riktig färgkaramell! Man behöver ju inte titta så NÄRA på sömmarna. Hur som helst är det ju en användbar modell, både för vuxen och barn!/Malin

Bubben sa...

Vilket snyggt tyg det där blåa!! Den där väskan skulle jag vilja ha :) Snygg! Precis som sygryn säger, sömmarna behöver man ju inte titta på.

lilla hjärtat sa...

Praktisk då den kan bäras av både vuxen och barn. Gjorde en för ett tag sedan men håller med dig om att handtaget blev lite i minsta laget. (Så dagis väskan ligger fortfarande som ett UFO här tyvärr). När jag sedan sett andra gjort den tror jag de förlängt handtaget något, vissa har tom skarvat det. Bara ett litet tips, som sagt jag har inte själv tagit tag i det ännu ; )

e.ko sa...

här änder det grejjer du;)
härliga färger!!!
//erika

Anonym sa...

Klart att hon vill!!!! Föll för den direkt :) Kram från din vän M