lördag, augusti 30, 2008

Loppisfynd!!

Måste bara få berätta att jag hittade Sy till barnen 0-4år, Elsebeth Gynther, idag på en lokal loppis.
Jag har letat efter denna sedan jag började sy i början av sommaren, men inte lyckas hitta den. Men idag hände det... Den stod där mitt framför ögonen på mig... Som ny! Trodde inte att det va sant, men det va det! Gissa om jag blev glad... Kollade lite snabbt på skyltarna ang pris, "10:- om inget annat anges". Tokbilligt ju!
Öppnade sedan boken och får se.... 5:-. Boken kostade 5kr!! Snacka om världens fynd! Det har jag levt på hela dagen!=0)
Tur att jag blev överbjuden på Tradera....

9 kommentarer:

Helena sa...

Åh, grattis! Vad kul! Själv har jag precis lånat den på biblioteket. Har några idéer om vad jag ska sy men får se vad det blir.

Helene sa...

Vilket fynd! Grattis! Själv fick jag betala dyrt för den på tradera :( men det var den värd.

lilla hjärtat sa...

Lyllos dig....Känns som om det bara är jag som inte fått tag i den ; ( Missade den precis i går men så är det, GRATTIS!

jejja_79 sa...

åh grattis till dig =) var själv på loppis igår och satte alla i min närhet på bokjakt efter just den boken, men tyvärr så fanns den inte.... får se om jag betalar dyrt på tradera, finns en auktion som går ut idag, får nog gömma den för sambon i så fall =)

Syster Blå sa...

jejja:
Jag har nog också varit med och budat på den. Det kommer väl ett nysläpp snart. Adlibris kommer att ha en utav dom, men bara på danska.(185:- tror jag det va)
Men det är ju mest mönsterarken man vill åt känns det som...om man har problem med danska...=)

Sygryn sa...

Snacka om fynd! Vilken tur du hade!Jag har äntligen denna bok också, men jag handlade den tillslut på tradera, där kostade den inte 5:- kan jag säga....

Ett Tu Tre sa...

Grattis, vilket fynd. Själv fick jag betala hela 15 (!) kronor för mitt exemplar i den lokala secondhandbutiken i våras. Det gäller att ha tur. Mycket nöje med den!

e.ko sa...

men hallå, köp en triss å;)
grat(t)is!!!!!
//erika

StrandviksVillan sa...

Alltid kul att fynda!
Vet inte om jag kommenterat hos dig tidigare, men måste säga att jag blir alltid impad av såna som syr barnkläder själv!! Det är ju så små saker att hantera och kantband och jobbig trikå... Jätteduktigt av dig, det ser så snyggt och välgjort ut!
Ha en bra ny vecka!