lördag, september 06, 2008

Ny familjemedlem

Nu har vi fått en ny familjemedlem! En Cover Style från Pfaff! En i den här familjen är väldigt glad i alla fall.... =0)
Jag har fått flera goda råd om att köpa separata maskiner en overlock och en cover-maskin, men jag fick ett sådant bra pris på denna maskin så jag kunde inte låta bli. Vi får väl se hur jag tycker den är. Jag har inte hunnit att sy på den ännu då jag kom på vid femtiden igår att jag skulle åka och köpa den. Vi skulle på middag 18.30 så då hann jag inte ens plocka upp den.

Det har gått i ett i dag så jag har faktiskt inte hunnit få upp den ännu. Vet inte om jag törs köra på den, kanske har tagit mig vatten över huvudet...

13 kommentarer:

Helena sa...

Åh, vad kul! Grattis!

Bubben sa...

spännande!! Berätta sen vad du tycker..

mustafa sa...

klart du törs köra!

jag har också en pfaff coverstyle och är jättenöjd med den. i början fick jag spelet för jag tyckte den var så plastig jämfört med min vanliga maskin (har en gammal husqvarna 2000 i metall) men sen har vi fått ett bra samarbete pfaffen och jag och nu skulle jag inte byta bort den för allt smör i småland.

lycka till med din maskin!

Sygryn sa...

Lycka till! Grattis! Ska bli skojigt att se vad du syr härnäst....!

GoSi sa...

Åh, så roligt med ny maskin!!!! Det är något som står väldigt högt upp på min önskelista också. Kul att du har fått dina fina namnetiketter nu också:)

lilla hjärtat sa...

Å, jag var inne förra veckan och kände lite på den och hämtade en broschyr. Han nämnde då att han skulle på mässa och att han kanske fick ett bättre pris efter det. Vet du om han varit på mässan än? Är så sugen på en också men har inte riktigt bestämt mig än.

Retro Elephant sa...

Man blir verkligen frestad att köpa en nu när så många skaffat en, hoppas du är nöjd med ditt köp.

//Lina

Kort og Søm sa...

Gratulerer med ny maskin, alltid gøy (og litt skummelt) med nye maskiner :o)

malin sa...

Grattis till tillökningen :)

Gekko sa...

Wow, grattis! Kul att du bestämde dig! Du vet ju att du får bra service också när du köpt där och det är ju värt mycket! Har du hunnit testa nåt än då?

Syster Blå sa...

Jag har endast övat på att trä och kört lite på provbitar.Men den verkar bra!!! Jag känner mig nöjd än så länge!=0)

jejja_79 sa...

ska bli kul att se vad du kan få fram nu när familjen har fått tillökning =)

Thea sa...

Grattis!!!