tisdag, september 30, 2008

Brallor in actionHär är brallorna (& mina småttingar) in action. Trodde nog att de skulle bli lite lösare, men det verkar som om min modell har ganska knubbiga små goa lår...
Får nog göra dom en aningen vidare i benen, men behålla samma vidd upptill. Ska testa dom på en liten lång och smal kille istället får vi se hur dom sitter på honom.

Brorsan kunde bara inte låta bli att sätta sig framför lillsyrran hela tiden. Så, det är alltså modellen i bakgrunden ni ska kolla på!=0)

10 kommentarer:

Sygryn sa...

De är väl för goa de små liven. Klart brorsan ska vara med på bild!!:-) Ja, det är svårt med byxor...Blöjan ska få plats men, inte för mycket vidd däruppe, men pös vid fötterna......De ser fina ut, och passar säkert bra på en lite smalare bebis;-)Lycka till!

lilla hjärtat sa...

Så söta de är, var glad så länge han fastnar på bild min har tröttnat för länge sen ; ) Jag tror att jag kan ha provat ett tio tal byxmönster innan jag kom fram till ett som passar vår son bäst. Så misströsta inte.

e.ko sa...

ha ha, linslusen håller i sig tror jag;)
jättefina brallor som sagt!
**erika**

Gulligan sa...

Vilka godingar!!! Jättefina muddisar!!

lilla hjärtat sa...

Såg att du var sugen på mer elefanter, jag har inte beställt några än vi kanske skulle göra en beställning ihop?

mustafa sa...

de blev väl bra?

lilla hjärtat sa...

Vi kör på tisdag 18.00, jag hade bett dem osa. i går så 10 st har tackat JA. Välkommen!

GoSi sa...

På bilden ser det ut som att muddisarna sitter som skuret...men man hittar ju alltid lite fel:) Ibland är man nog en aning för självkritisk!?

Bubben sa...

:) Jag har fått göra byxorna ganska rejält vida nertill för att det ska bli pös. Min son är också en liten tjockis :)

Svårt att få tid till att sy,eller svårt att få tid till att blogga? Det verkar stå lika stilla på din blogg som på min..

Gekko sa...

Vilken härlig bild! Synd att jag inte fick sett lillasyster idag, hon ser ut att ha växt massor! Byxorna var jättefina!