onsdag, februari 17, 2010

ny mössmodell...

För några månader sedan trodde jag inte att jag skulle sy en enda mössa till på länge... Det hade blivit lite för mycket av det goda och det blev lite uttjatat med dessa "toppar". Men, nu är det snart vår igen och visst vill man ha lite färgglada mössor som piggar upp!? Så, det fick bli en baggymössa som är inspirerad av me&i´s nya mössa med bilar och kurbits. De är så fina och en av vardera ligger och väntar på lite sol och värme, men det går ju åt fler...
Den lilla mössan har redan fått ett nytt hem. Den pryder våra vänners lilla söta "Pärla". Den stora är till förfogande. :o)

10 kommentarer:

Gekko sa...

Vad roligt med lite aktivitet här! :-)
Fina mössor, baggy mössor är ju så snyggt. Misstänker att vi snart får se varenda unge i stan med en Syster Blåmössa! Kram!

Anonym sa...

Vad kul att se att sylusten har kommit tillbaka! Olle måste absolut ha en sån mössa ;-) Gillar djungeltyget men jag får väl ta mig en funderare....kanske skulle skaffa mig en "syster blå" mössa själv också!! Kram från M (nu är det alldeles för länge sen vi hördes, IGEN!)

jejja79 sa...

kul att ha dig tillbaka =) superfina mössor, men själv har jag inte riktigt vågat prova än sedan jag misslyckades totalt med ett par stycken =) Djungel och molntyget tröttnar man aldrig på.

Skapat av mig sa...

KAn du inte ta en livebild på den nya mössbilden? *nyfiken*

Anonym sa...

Djurmössan var sååå himla söt på lilla "pärlan"!!! Du kanske ska få sy en till mig med...kanske med nått annat tyg:P
kram sis

Syster Blå sa...

tack alla ni!
Ska försöka få en livebild. :o)
Ja, M.. Vi är för dåliga på att höra av oss. Tur iaf att det är ömsesidigt!:o)
Sis...Blir elefanter eller kaniner bättre??=0)

OttoPippi sa...

Härligt med färgglada vårmössor!! Och härligt med ett inlägg här hos dig!

Ha en underbar helg vännen!

e.ko sa...

snygga!!!
**erika

Kort og Søm sa...

Kjempe fine luer!! :o)

Anonym sa...

Hej superduktiga sömmerska! Jag vill bjuda in just dig till min rätt så nya blogg, för att få din värdefulla åsikt! =)
Funderar på att trycka upp roliga barntyger, men är osäker på vad som skulle uppskattas.... Så OM du ville kika in i min blogg http://otygligt.blogspot.com/ vore jag jättetacksam och glad! =D