söndag, januari 31, 2010

hur kunde det bli såhär...?

Hur är det möjligt att all energi bara försvinner, tar slut helt enkelt? Det är så mycket jag vill göra, förverkliga, men det går bara inte. Hur räckte tiden och energin till till allt pyssel förut och för att inte tala om bloggandet? Numer är det inte ens säkert att jag orkar slå på datorn och sätta mig för att i alla fall kolla alla andras verk. (Därav kommentartorkan hos er alla. Om någon fortfarande läser mina inlägg efter 5veckors total tystnad?!)

Visst har jag sytt några saker men de är inte många. Det har blivit mestadels saker till hemmet så som gardiner och någon kudde. Här är några bilder på obloggade grejor.

Rullgardiner med spetsomtag

Mysig filt i lyxfleece (supergosig att sova under)

Set till en liten kille

18 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka min vän!!! Jag kollar nog in på den här sidan varje dag....det kan ju ha hänt nåt ;-) Hoppas att du snart får tillbaka din pysselglädje!
Kram från en vän som saknar att ha dig bara 5 minuter bort!

Katharina sa...

Sådär blir det ibland. Och jag tror att det vettigaste är att bara låta det vara så. Hipp som happ så är sylusten och orken tillbaks, och då är det bara till att plocka upp där man lämnade. Börja blogga på nytt. Utan krav och prestationsångest. Utan bara för att man känner för det liksom. Så gjorde jag i alla fall.

Och vilken mysig filt!

Cecilia sa...

Jag håller fortfarande "koll" på dig :) Men jag känner igen mig i det du skriver. Just nu har jag förvisso massor av inspiration men en hel del inredningssömnad som väntar. Inte det roligaste att sy även om det blir fint när det är klart.

Kronmössan förresten, jag skulle bli själaglad över lite instruktionshjälp för att sy en egen :)

Oavsett, både du och vi andra kommer igen när vi har lust och ork att sy igen. Det brukar bli bättre mot våren.

Fia sa...

Men du- det blir så ibland! Jag har oerhörda arbetstoppar under perioder och då blir det ju inget gjort- för jag räcker inte till! Och jag orkar/hinner inte sy lika mycket som jag skulle vilja...plus att man tappar lusten också. Men den kommer krypande tillbaks, när du minst anar det!

Tiro sa...

Här har du en till.... Men förhoppningsvis vänder det snart för oss...

Gekko sa...

Fatta vad glad jag blir när jag ser livstecken från dig! Blogga ska man bara göra när man känner för det tycker jag, så det är ju helt ok att det går upp och ner.
Kram från en annan vän som saknar att ha dig bara fem minuter bort (okej då, en kvart var det kanske). Tror jag vet vem som skrev första kommentaren :-)

OttoPippi sa...

Det här händer oss alla (förr eller senare). Kreativiteten måste ibland ta en paus, vila upp sig och för att sedan komma tillbaka. Har hänt mig flera gånger. Ta det lugnt! Vi är kvar här! Kul att höra från dig!
Kram!

Syster Blå sa...

Stor kram till er alla! Det värmer otroligt!Tack! Fick massor med idéer idag när nya S&S-katalogerna kom. Jösses vad mycket fint!!

M och Gekko...saknar er massor med!!!Kram

lilla hjärtat sa...

Länge sen sist....men kul att se ett inlägg från dig. Oroa dig inte för oss vi finns kvar här ; ) mer eller mindre...Tycker oxå det går upp och ner, kan inte förstå hur jag skall hinna med allt när jag börjar jobba. Kram

Jennie sa...

Kul med ett nytt inlägg! Jag kollar ofta sidan och har dig i min favorit-lista... :) Man kan inte alltid hinna/orka/ha lust med allt!

Christel sa...

Mig blir du inte av med så lätt !! :) Hoppas din pysselanda kommer tillbaka! Älskar och titta på alla dina fina saker! Vi måste ses nån dag nu snart! Kramar C

Hello sa...

Vänta du bara ut dippen så är du snart på banan igen. Det får ju absolut inte bli ett krav att pyssla och blogga. Det ska vara kul att göra det!

Anna-Snoddas sa...

Förstår dig precis! Hamnar i bloggtorka med jämna mellanrum, och då är det så! Det ska ju vara roligt annars får det va! :)
Kul att höra från dig!

Nette/Rostis sa...

Sitter isamma sits, så förstår hur du känner. Men lever på hopp om mera energi :) men följer troget!

InaIda sa...

Känner precis som du, ideer finns men ingen tid att förverkliga dem.
Ha det så bra!

Recoll sa...

Ibland är kreativiteten som bortblåst. Så här års är det nog lite extra tungt, man liksom inväntar lite värme och sol som förhoppningsvis sätter fart på inspirationen. Hoppas pysselglädjen kommer tillbaka

Ps jättefin hissgardin

Kort og Søm sa...

Fine ting du har laget!
Vi får håpe energien din kommer tilbake for fult...*smiler*..
Klem Fredrikke :o)

Skapat av mig sa...

Välkommen tillbaka, du man bloggar när man vill och har tid! Kram!