lördag, december 12, 2009

lucia

Nu är det över en månad sedan jag gjorde ett inlägg! Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen...?
Jag fick en beställning på ett lucianattlinne i trikå som skulle gå att använda som ett vanligt nattlinne efter Luciafirandet. Om jag inte minns fel så skulle de trycka på det sedan. Om inget annat så är det ju en rolig idé och man slipper samla på sig vanliga lucialinnen i alla olika storlekar som oftast bara används vid lätträknade tillfällen.


Mönster: Ritat av ett nattlinne som beställaren A hade i sin garderob. Lagt till på längden.
Tyg: Från Swelogent
+: Det verkade som beställaren A blev nöjd. Hon ville ha det på sig direkt men var tvungen att invänta Lucia innan den vita klänningen äventyrades. :o)
-: Återigen drog det ut på tiden. Beställaren fick den dock för två veckor sedan så läget var under kontroll. :o) Jag har några beställningar nu som bara inte blir av. Förstår inte hur jag kunde ha haft tid att sy så mycket för bara ett par månader sedan??! Det känns som om "batterierna" är slut...
Tur är att jag kommer vara långledig efter jul. Det känns extra bra att veta, då jag bara har en enda ledig dag kvar innan jul.

Det ska bli sååå skönt med ledighet!!

5 kommentarer:

Gekko sa...

Jättefint och smart! Kul med ett inlägg från den här kanten!
Långledigt låter välbehövligt och välförtjänat! Kram!

od Andulky sa...

Jättefint! Hoppas du får en skön semester!!

Krillaskrusiduller sa...

Uppdatering! Ja, lite långledighet har du verkligen gjort dig förtjänt av!!:) Kämpa på så ses vi snart! Kramar

Thea sa...

Så smart! Tycker det såg jättefint ut också. Vi har nog lusselinnen i alla storlekar här hemma nu. Men med två tjejer så används de ju i alla fall vid några fler tillfällen...

e.ko sa...

ha en mysig jul!!

**erika