söndag, november 08, 2009

lager-2-ställ...

Jodå, nog lever jag allt... Här har det varit massor att stå i både på jobbet och hemma (och även i syrummet).
Jag har fått några roliga beställningar på andra grejor än mössor (som självklart också tacksamt tas emot!) vilket känns lite omväxlande och utvecklande. Bla detta fleece- ställ som är tänkt som ett så kallat "lager-2-ställ".
Fleecen kommer från en lokal tygaffär och kvalitén känns supergosig. Svart? Ja, valet blev helsvart. Jag köpte med ett fleecetyg som såg ut att vara limefärgat men som visade sig vara någon konstig gul färg... Såg verkligen ut som isolering! Den första tröjan som påbörjades var "isoleringsgul" med svarta ärmar. När min sambo fick syn på den kom givetvis kommentaren; - En AIK-tröja!?...
Jag var redan upprörd över att färgen inte alls uppfyllde min önskan på hur tröjan skulle komma att se ut, så den fick åka med sopbilen. Så, jag chansade inget mer utan gjorde ett helsvart set istället.
Mönstret är mitt eget med utgång från Meedom, tror det ät Form 1 men blev lite osäker.. Byxorna är sydd med en bred resårkanal och utan någon mudd eller resår nedertill.
Tröjan har jag medvetet gjort lite längre bak så att den ska gå ner lite over rumpan.
Sedan är det några fleecefodrade mössor som sett dagen ljus... =0)


Jag ska försöka att hålla bloggen lite mer levande, men som det är nu så går tid och energi åt på andra håll. Hoppas att du som flitig besökare inte tröttnar på mig och min inläggs & kommentar-torka.


5 kommentarer:

Erica/Bubben sa...

Att sömnaden går upp och ner vet vi ju alla.. Ibland har man mer tid och ibland ingen tid alls!!

Gillade tröjan massor. Ser verkligen gosig ut! Hade velat sett en bild på det isoleringsgula tyget :)

LumLum sa...

Tröjan ser verkligen jätteskön ut. Och det där med bloggandet går ju lite upp och ner. Har också en ganska rejäl bloggsvacka just nu.

g u r o sa...

Blogging er et overskuddsfenomen, som krever at man har både tid og energi til overs... :) Jeg følger med når du kommer med noe nytt, og koser meg med å se på det du lager! :)

Gekko sa...

Vilket bra lager-2-ställ! Kul att du fick köpt något på lokala butiken! :-)
Jag tröttnar inte på din blogg iaf, det går ju upp och ner för oss alla ju!
Tack för brevet förresten, det kom idag. Hoppas du använder av resåren!
Kram

e.ko sa...

ser skööönt ut!!

**erika