onsdag, juni 17, 2009

Molnblandat solsken...

Sol ute men inne är det moln som gäller. Underbart tyg verkligen! Dagen till ära har det blivit ett par muddbrallor klara. Muddvalet föll på orange som verkar vara en populär färg till just det turkosa molntyget. Trodde att jag var lite "vågad", men orange var visst "gammalt" ! Har sett att det är flera bloggerskor som gjort samma val. :o)

Mönster: Eget
Tyg: JNYDesign
+: TYGET!
-: Att jag saknar en massa overlocktrådar i div färger för att projeten ska bli 100%-iga, även på insidan. Kanske har lite för höga krav, men visst är det kul med fina sömmar?!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen fina!!! Såna kanske vi behöver ;-)Du är så duktig, jag blir så stolt över dig!
Kram M

Syserine sa...

Helt underbar kombo! jag använder Gutermans overlocktråd, den är tunnare än annan tråd och semitransperent, då behöver man inte så många färger, Swelogent har den bl. a.

Fia sa...

Jättefina!
Det är svårt att vara riktigt originell här i bloggvärlden har jag insett.. det är så många som bloggar så idéerna blir också många...Tänk ändå att det är så många som gillar samma typer av kombos...

Jag lägger till dig på min blogglista. Hoppas det är okej!

Gekko sa...

Snygga!!!
Haha, gammalt??? ;-)
Då är det lika bra att sluta blogga! ;-) Vi är för många kreativa bloggare som gillar de samma häftiga färgkombinationerna helt enkelt. Just dina bbyxor är jättesnygga och passade urbra till denna färgkombon!
Midsommarkram!!

anna sa...

Underbara!!!
Jag älskar mönstret!!

Kort og Søm sa...

Kjempe kuuule.. :o)

Lilla Gryn sa...

Supersnygga!! Jag försöker hålla emot att köpa molntyget, men det går snart inte när alla ni bloggare gör så fina kläder av det. Kanske att jag ger mig på en meter eller två...

Dina byxor var verkligen kanon, jag gillar också den kombinationen med orange.

Glad midsommar!!

gosi sa...

Jag har varit ifrån bloggvärlden en längre period, och oj vad man har missat mycket...tex detta ursnygga molntyg...vill ha! Jättehärliga molnbrallisar i snygg kombo. Glad midsommar på dig!

lilla hjärtat sa...

Snygga...Har beställt av det underbara tyget nu ; )
Trevlig midsommar!!

EN INREDOHOLIC sa...

Önskar dig en underbar midsommar med jordgubbar sill o solsken. KRAM JAnnice

Strumpetossa sa...

Superfina! Verkligen härliga färger!!

e.ko sa...

underbar färgkomb. som sagt!!!!