söndag, juni 14, 2009

Moln ute... och inne...


Idag har vi varit på kalas hos Gekko. Hennes dotter fyller snart 3år. Hon fick ett paraply av oss med "fem myror...-motiv"och en tunika. Enligt mamma Gekko, så somnade Gulleklumpen med sitt parply i sängen i kväll. :o)

Just nu är det väldigt molnigt ute, riktigt paraplyväder. Man blir dock väldigt lycklig för dessa fantastiska moln från JNY. Har du inte köpt hennes fantastiska moln-tyg är det bråttom. Skynda dig att få några meter av dessa sköningar.:o)

Först ut i molntyget blev en kronmössa. Har en köpare på denna...fast hon vet det inte ännu!:o) Alla tre färger är verkligen superfina!
Jag är riktigt sugen på att köpa en Janome Cover Pro. Vet att det är många som köpt andra maskiner på ex syfestivaler och fått med en Cover- maskin på köpet. Kanske står det en i din garderob?? Maila mig!:o)

9 kommentarer:

anna sa...

Fin!!

Gekko sa...

Nämen oj vad snygg den var! Härligt att du hann/orkade med sy efter kalaset igår (om du inte redan hunnit med det innan?). Visst är tyget skönt att sy i?
Paraplyet användes flitigt även under frukosten idag, det regnade nämligen inomhus enligt Gullklumpen! :-D

OttoPippi sa...

Blir så avis på alla med molntyger.... Skitfräck mössa!!

Jag köpte min cover från en återförsäljare som hade haft den som skyltex oxh fixk den till halva priset!! Annonsera på sysidan, det gjorde jag :-)

Syster Blå sa...

Tack OttoPippi för det tipset!

Ja, Gekko, det blev en mössa igår kväll efter kalaset.:o) Jobbigt att det regnar in!;o)

Marie Frost sa...

Fin mössa! Själv väntar jag på mitt tyg, det är på väg hem till mig men har inte nått ända fram.
Får du flera förslag på cover pro så vidarebefordra gärna till mig! ;)

Anonym sa...

Självklart är den såld!!! Det är så fin och den lilla kräsna damen som skulle ha den tog emot den med ett leende, och det är inte vanligt ;-) Tack för i eftermiddag! Kram M

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Fint med moln på tyget till mössan, jag hade gärna sett att himlen utanför iaf var klarblå och att solen lyste och värmde lite.
Kram Marie

Syserine sa...

Fin! Jag vill också ha en täcksömsmaskin... Är jättesugen på en babylock, men det får nog vänta ett tag till..

Strömming sa...

Snygg mössa! Jag vill också ha en täcksömsmaskin, funderade att köpa från england, nu kommer jag inte ihåg länken dit men de kostade ca 3500 inkl frakt