tisdag, mars 10, 2009

kalas

För tre år sedan, 2006-03-07, kom vår lilla stora kille till världen. Nätter och dagar flöt ihop och sömn blev en bristvara. Nu har han i alla fall lite bättre koll på när man ska vara vaken och inte, men än finns saker att lära och det vill han...om han vill.

Denna kille har hunnit med att bli storebror, sytt 5 stygn i ögonbrynet, ritat huvudfotingar, blivit en meter lång, suttit med skridskor på, åkt moppe, flygit flygplan, badat i havet, förstört en soffa, åkt slalom, skaffat kompisar, åkt skate..... och han är bara vår lilla stora kille...

"Varför skynda på när det går så fort ändå..."

Jag gjorde en liten tårta med bil-tema. A skulle bestämt ha dessa ljus och bilar när han och pappa var på "Billys", som han säger (Willys), och handlade lite. Köpte den svarta och vita marsipanen på ett lokalt bageri och det gröna locket är ett färdigkavlat från mataffären. En mycket enkel och uppskattad tårta.

Det var en glad men en aning sliten kille som firade både lördag och söndag. Han hade oturen att ha en ögoninfektion och stundtals låg feber. Gästerna kom på egen risk!:o)

Iförd den nya "skate-kepsen" som han fått av moster L. Mycket nöjd!

10 kommentarer:

OttoPippi sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!

Våra blir tre i slutet av maj.... Visst går tiden bara hur fort som helst :-)

Anonym sa...

mosters "lilla" skatecooling=) fin tårtan var!! han hade valt bra saker att göra en fin tårta såklart!! kram L

Lilla NovaK sa...

Grattis!! Hoppas att treårsdagen blev toppen och med massor av skoj!!

lilla hjärtat sa...

Grattis från oss!!! Fin tårta till en cool kille ; )

jejja79 sa...

GRATTIS! lillkillen, som kanske inte är så liten längre. Tiden går verkligen superfort och var ålder har sin charm =)Supercool tårta, kanske snor den ideen till min stora kille som fyller 5 i juli och som redan har börjat tjata om sitt kalas, det här kommer bli en lång vår =)

Anna-Snoddas sa...

Grattis! Stora killen! Tårtan var jättefin! :)

sygryn sa...

Grattis! Ja, tiden står inte stilla precis. Tänk, min lilla, (och er med) blir ju ett snart!!!

Jenny sa...

Oj så kul! För 4 år sedan på exakt samma dag kom vår Lovisa till världen - vi hade barnkalas för henne på hennes dag. Jättekul!

mustafa sa...

grattis!

florin sa...

Grattis!

Vilken underbar tårta!!!