söndag, oktober 17, 2010

Doppresent till prinsessan Leija

Vi blev i augusti bjudna på dop och jag hade tänkt att sy något personligt till den lilla damen. Men, tiden rann återigen iväg och jag fick köpa ett födelsedags-tåg, super gulligt men inte allt för personligt kanske...
När alla presenter var öppnade insåg jag att L hade fått två födelsedags-tåg. Då såg jag min chans att få sy det där som jag tänkt på men som inte blev av.
Det blev en filt med en prinsesskrona på och en mobil till vagnen. Valet på applikation var lätt eftersom hon är namngiven efter prinsessan Leia i Star Wars allt enligt storebror Z´s önskan med bara en lite försvenskad version.:)

URSÄKTA BILDERNA, HAMNAR LITE SOM DE VILL + ATT DE ÄR DÅLIGA. Mina bilder blir kodade när jag lägger in dom. Ser alltså inte hur det kommer att se ut på bloggen.Någon som vet vad jag gör för fel?9 kommentarer:

Anonym sa...

Superfint! Som allt du gör :-) Kram M

Nena sa...

snyggt.. De va alltså du som "snodde" de sista av de tyget haha

SysterBlå sa...

Tack M!;o)

Nena: Blir lite osäker men har för mig att det fanns kvar en liten bit iaf. ;)Snor allt från dig nu... :)

Nena sa...

haha ja jag va inne typ dan efter o skulle köpa mer men då sa hon att nån läst min blogg o köpte upp de som va kvar :P haha
ja ger igen snart ;)
nej då kul du gillar de ja gör tar det som en komplimang :) kram

SysterBlå sa...

haha...ja, då var det jag!=) Kom bara inte ihåg att jag tog allt. Har för mig att det blev en stuv kvar när jag tänker efter. Du har så bra smak helt enkelt!;) kram

Marina sa...

Den där fina filten har jag sett på ÖF :-).

Jenny sa...

Jättefin filt och mobil!

Made By Elliz sa...

Jag tror att det är samma fel på din blogg som min. Tillslut insåg jag att det var enkelt att lösa så att man såg bilderna igen istället för bara massa kod.

När du skriver ett inlägg, längst upp i rutan där du skriver står det "Redigera html" och "Skriv". Jag skulle gissa att det är det första alternativet som är ibockat nu?
Prova tryck på "Skriv" så tror jag du ser bilderna igen när du laddar upp dem (kan kan vända på dem m.m.)

Hoppas det löser problemet :)

Mvh Elliz

SysterBlå sa...

Made by Elliz: Tack för tipset!! Jag kollade och visst var det så. Jag är lite rädd för att göra fel så jag vågar inte pröva en massa saker. =) Tusen tack!! Nu ska jag bara få tummen ur och skriva ett inlägg också!=)