onsdag, juli 08, 2009

klänning i regnet...


Nu är äntligen den andra klänningen av två i en beställning klara. Jag hoppas att denna kommer att passa. Den förra blev lite för vid i ärmhålan, men jag hoppas att det blev bättre efter min justering. Denna klänningen är i grund och botten från Meedom, men med en hel del justeringar...
Nu hoppas jag att jag kan avsluta denna beställning som av olika anledningar dragit ut på tiden jätte mycket. Det har inte riktigt gått min väg med den sista delen, denna klänning, i den här beställningen.


Som det tränade ögat ser så har jag prövat på den så kallade "dragspelsvikningen" när jag fållade nederkanten på klänningen. Kolla här på en super bra beskrivning från Gekko.

Tg: Elefanttyg från Jofotex
Mönster: Eget men i grunden från Meedom
+:Klar...hoppas jag!...och att jag fått tillökning i tygfamiljen, husvagnar och stjärnor från JNYDesign har flyttat in.
-:Att det tagit sådan tid att få klart den... och att jag var tvungen att passera Jofotex 2 gånger utan att någon av gångerna kunna gå in. Så trist...men ekonomiskt!:o)

8 kommentarer:

Gekko sa...

Den blev jättefin ju!!! Jag är rätt imponerad över att det inte blev någon stopp på Jofotex! Fast som du säger så sparar man rätt mycket pengar genom att inte gå dit! :-D

anna sa...

Jättefin!

Fia sa...

Fin! Och ibland är det som om det går troll i ett plagg...men nu är det ju klart!

lilla hjärtat sa...

Fin klänning, håller tummarna att den passar. Anar att ni varit i Vimmerby ; ) Missade oxå Jofotex på hemvägen men det var nog lika bra det ; ) Här har det anlänt stjärnor....

SiriR sa...

Så søt!

Syster Blå sa...

Ja, ang Jofotex så var det tyvärr stängt. Åkte tom fram till dörren för att kolla en extra gång ifall att det kanske var extraöppet just denna söndag, men icke!:o) Kom ca 40min för sent...ÅNGEST!:o)

Lilla Hjärtat:// Vi var på väg hem från en vecka på Öland. Tror inta att A har så stor behållning av Vimmerby då han inte kollat på direkt några av Astrid Lindgrens filmer. Det finns säkert en massa kul i vilket fall, men jag tror det blir ett utflyktsmål om något år eller två. Här är det endast tecknat som gäller, Madagascar och liknande.:o)

lilla hjärtat sa...

Hej! Härligt med Öland...det är så fint, hoppas ni hade bra väder. Vi var till Västervik Lysingsbadet och åkte till Vimmerby över dagen.

Kort og Søm sa...

Den ser kjempe fin ut!!
Fredrikke :o)