tisdag, maj 05, 2009

tävlings dags..

Denna krona är såå fin! Hoppas att den blir min!:o) Önskar Jannice stort lycka till!
Denna tävling är sponsrad av A mouse in a house som är väl värt ett besök.

7 kommentarer:

marita blücher sa...

Hej Liv,
Tack för Dina uppmuntrande rader och positiva feedback på Maritas blogg. Vad roligt att Du blev väldigt nöjd med Din beställning.

Din kommentar är precis en sådan där liten go karamell man gärna tar med sig in i framtiden och plockar fram vid nya prövningar och när det krisar .... som skänker mening åt den extra ansträngningen.

Jag håller mina tummar för Dig att det blir just Du som blir den lyckliga vinnaren av kronskålen i simplicity´s pågående tävling.

Vill också passa på att säga Dig att jag gillar Din blogg ... ren , fin med personlighet och fyndighet som t ex själva namnet på bloggen. Du är verkligen en kreativ människa som hittat rätt på ett spår som ger Dig utlopp på något som Du är riktigt bra på.

Barnhattarna är bara helt bedårande. Hade Hannah (12 år) varit i åldern för dessa skulle jag velat köpa den aprikosfärgade alternativt min favorit den pepitarutiga svartvita med signalröd knapp ... den lyser av attityd och personlighet. Det har också denimtoppen i ett senare inlägg.

Lycka till framöver och allt det bästa/Hans

Syster Blå sa...

Åååå...vilken kommentar!Tusen tack Hans för dessa enormt värmande orden. Hattarna är i vuxenstorlek så vill Hannah ha en mössa är det bara du hör av dig!:o)

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Hejsan,

Åh vilken tävling och vilken fin blogg, den hade jag inte besökt innan.
Min krona fick jag som present o jag älskar den. Nätbutiken http://www.elliscorner.com/ säljer monica johanssons kronor.
Jag besökte Koffert i stockholm igår och de hade även stora kronor jätte fina kronor, dessa är lite svåra att få tag på.
Lycka till i tävlingen!
Kram Marie

Syster Blå sa...

Marie:// A mouse in a house säljer dessa och har en som är 20 cm i diameter och 5,5 cm hög kant för ca 600:-. Jag ska nog beställa därifrån snart så hör av dig så kan vi göra en sambeställning kanske?
kram

marita blücher sa...

Hej igen
Vad roligt att Du gillade mina rader och fann värme i dem.

Visade Hannah Dina underbara hattar .... hon höll med ... gillade särskilt den grå med ett tryck av ett sorts bladmönster om vid snabbtitt ser ut som ett paisleymönster och hennes andra favorit var den stilrena helt i antacitgrå.

OK , vilken tycker du då vi skall köpa? Men pappa jag är ju ingen hatttjej precis och så var det med den saken.... gissar att det inte är helt lätt influera blivande tonårstjejer med sådant som man själv gillar och tycker är snyggt/elegant. Men vem vet tonåringar såväl som vuxnar ändrar sig ibland.

Läste kommentaren ovan denna och vill passa på att tacka Dig å Maritas vägnar för Din trevliga info/rader rörande A Mouse in A House

allt det bästa
Hans

e.ko sa...

tusen tusen tack!!!!!!
helt otroligt grymma brallor jag fick i lådan!!!!
verkligen i min smak:)
ten points:)))
lägger mössorna på lådan i helgen, sorry att jag vart lite seg:-
men den som väntar på nå gott...
hoppas nu du kommer å gilla dem lika mkt som jag gillar brallsen nu;)

ha en underbar helg!

kram kram

Maria sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har... Såg att du undrar var man kan beställa kronorna av Monika Johansson på inredningsdrömmars blogg... Förutom som redan nämnts på Ellis Corner så finns de på www.mixin.se och www.systerlycklig.se. På mixin under fliken konsthantverk och på syster lycklig under ljuslyktor...
Alla butiker väl värda ett besök...
Hälsningar
Maria