fredag, april 17, 2009

flodisar för hela slanten...

Här har det blivit några plagg i flodistyget. Prövade ett shorts/knickers- mönster som jag ritat av från ett befintligt plagg. Jag har inte testat dom på ännu, men de ser ganska lika ut orginalet så jag är nöjd.

Sedan har en kusin till min sambo firat sin 4-års dag i veckan och då passade jag på att sy en kjol i det härliga koralliga (orange) flodhästtyget. Till detta blev det även i vit top och ett par vita tajts med lite spets som jag inhandlade. Som kronan på verket så sydde jag en matchande liten scarf. Jag var inte själv med vid överlämnandet (jobbar ju numer varannan! vecka) men min sambo sa att de blev nöjda. Hoppas på ett bildbevis snart.
Mönstret till kjolen är mitt eget.

Ha en skön helg i solen!

8 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Schyssta knickers! Flodisarna är såå fina :-)

Anna-Snoddas sa...

Jättesnyggt! Det limefärgade är min favorit! Så härlig färg! :)

anna sa...

Jättefint! Limeshortsen är underbara!

lilla hjärtat sa...

Fina flodis plagg. Vi ses i kväll ; )

EN INREDOHOLIC sa...

men så ursöta flodisar... de hade min väninna älskat till sin lille pojk, starta upp och sälj vetja! Superfina! kram jannice

Retro Elephant sa...

Hej på dig!

Det är väldigt svårt att förklara utan att kunna visa. Min tygäpplen är gjorda i photoshop med hjälp av schabloner som är omgjorda till png-filer. Jag tror inte det här var till någon hjälp alls. Skulle bli väldigt långt om jag förklarade alla steg. Kanske man kan googla på det och hitta någon PS-tutorial med sökord png file? hihi, nåjaa mycket kan man hitta på nätet :)

//Lina

Gekko sa...

Men har inte jag kommenterat här? Jag har ju i varje fall kommenterat knickersen i verkliga livet! Jättefina grejer!!

e.ko sa...

coolt!!
din sändning går i veckan från valbos höjder:))
kram å trevlig Valbog!