fredag, december 19, 2008

vart blev dom av....?

För er som har varit nyfikna och undrat vart mina mössor hamnade så kan jag meddela att de hamnade i en lokal butik som säljer bla. Vila, Esprit, Vero Moda, Object och Jack & Jones.

Jag hade tänkt att jag skulle varit där och tagit bilder, men det har inte blivit av. Första tanken hos ägarna var att de skulle vara i skylten men nu ligger de så fint i på en hylla vid kassan.
En är redan såld... till en kille!=0) Det var ju lite otippat. Han hade tagit bort rosetten så den blev lite mer grabbig.

Har sytt ytterligare en på beställning som farit ända till Linköping till en tidigare innehavare av just en syster blå- mössa.KUL! Tack för beställningen!

Är det någon som vet vart jag kan få tag i ett fint mörkt lila tyg (ull?) och även ett ljusare grått? Tygerna ska också vara till mössor som är beställda men som jag inte får tag i tyg till.Help!

Trevlig helg & smutta lagom på glöggen!;o)

6 kommentarer:

Syserine sa...

Du har självklart redan kollat Stof och Stil? Ville tro du kan använda båda ullfilt och ullbouclé, ullbouclé är jo lite tunnare, men du kan jo stiva upp med mellanlägg evt. Allt om handarbete har också en del ull, ullfleece blant annat, borde också kunne gå. Kolla också Panduro, det finns jo ylle i tildasortimentet. Ja, kul att träffas i onsdags! God jul!

Syster Blå sa...

Allt om handarbete hade jag missat!Tack för det tipset!! Kollade även igen på stoff & stil och hittade faktiskt ett lila som jag nog kan använda. Saknar dock forfarande ett ljusgrått. Har redan ullfilten i från panduro och har sytt en mössa i ett ljusgrått, men det är inte rätt nyans av grått som önskades. Kanske funkar med det också, ska fråga. Tusen tack för tipsen!GOD JUL!!

Erica/Bubben sa...

oh vad roligt att bli såld i en butik! Grattis!!! Hoppas alla mössorna blir sålda inom kort :)

Kort og Søm sa...

Hei, takk for hyggelig kommentar hos meg! Så gøy med luebestillingene :o)

Ha en kjempe fin bittelille julafen :o)

lilla hjärtat sa...

Hej å välkommen tillbaka...Jag blev också dator lös ett tag, fy va jobbigt? och nu har knappt tiden funnits istället.

Va kul med försäljning i butik. Jag kollade över mitt förråd och det kan finnas ett tyg som du söker. Beroende på storlek och kvalité. Jag sänder dig ett mail. GOD JUL!

e.ko sa...

kul å få beställning till en "riktig" butik- STORT GRATTIS!!

GOD JUL PÅ DEJ!!

kram erika